Rajzpályázat bicikliért

KöBE sajtóközlemény – 2015. szeptember 3.

„Így közlekedünk az ovival, sulival” rajzpályázat bicikliért

A KöBE-nél a biztosítási szolgáltatások nyújtása mellett a közlekedésbiztonságért tett szerepvállalás is a kezdetektől kiemelt jelentőséggel bír. Fontosnak tartjuk a gyermekbiztonság kérdéskörét, amely elősegítését az immáron 4. éve kiírt közlekedésbiztonsági rajzpályázatunkkal is megcélzunk. Ennek népszerűsítéséhez, s a legjobb rajzok szakszerű kiválasztásához ismét segítségül hívtuk a kicsik közt széles körű rajongói táborral rendelkező egyszervolt.hu és traff.hu oldalakat. A hagyományt folytatva, az ő támogatásukkal hirdettük meg tanévkezdéskor újabb rajzpályázatunkat, „Így közlekedünk az ovival/sulival!” címmel.

A pályázat célja, hogy a szervezők elgondolkodtassák a gyermekeket, vajon a társaikkal és tanítóikkal való közlekedés mitől lesz biztonságos. A kiírás szerint azt szükséges bemutatni a rajzokkal, hogyan közlekednek a kicsik az osztállyal/ovis csoporttal, amikor együtt sétálnak a városban, vagy épp kirándulni mennek? Ilyenkor hogyan kelnek át a zebrán? A gyerekek fogják egymás kezét, libasorban, a tanító/óvó nénivel együtt haladnak?

A október 6-ig beérkező, legszebb, -kreatívabb rajzot beküldő ovis és sulis nyereménye egy-egy kerékpár, de sok más értékes, közlekedésbiztonsággal kapcsolatos ajándék vár még gazdára. Emellett, külön játékos közlekedésbiztonsági ajándékcsomaggal díjazzák a legtöbb rajzot beküldő óvodás és iskolás csoportot, osztályt is! A kiírásról részletei a www.kobe.hu/rajz oldalon és a KöBE Facebook oldalán (www.facebook.com/kobebiztosito) olvashatók.

 

Bővebb információ:

Baranyai Eszter, kommunikációs vezető

tel.: +36 (1) 886-6658

mobil: +36 (70) 675-0439

e-mail: baranyaie@kobe.hu