Bemutatkozás

kobanyalogokicsiKedves Látogató!

Szeretettel üdvözöllek a kobanya.babamama.info információs honlapon!

Kőbányai szülőként sokszor éreztem, hogy lemaradunk olyan helyi, esetleg országos programokról, amiken szívesen részt vennénk gyermekeimmel. Illetve, hogy betegség vagy ügyintézés esetén tanácstalan vagyok, hová is tudnék fordulni.
Ennek oka, hogy nem jutottak el az információk hozzám és úgy gondolom, sok más Szülőhöz sem. Sőt sajnos az interneten történő több órás böngészés során sem találtam rá, vagy csak több oldalról összebogarászva.

Ezért döntöttem úgy, hogy teszek ellene. Ennek a honlapnak a szerkesztésével szeretnék segítséget nyújtani hasonló cipőben járó Szülőtársaimnak és leendő Szülőknek, oly módon, hogy mindent egy helyre összegyűjtök.

A tartalom folyamatos frissítése mellett a jövőben olyan érdekes cikkekkel, rovatokkal szeretném színesíteni az oldalt, ami hasznos lehet mindenkinek. Ilyen lenne a kreatív műhely, amiből ötleteket lehet meríteni játékok, ajándékok készítéséhez.

Érdemes feliratkozni a Kőbányai Hírlevelére (a bal oldali függőleges menüsor alatt), amit havi rendszerességgel küldök, ebben a legfrissebb programokról küldök tájékoztatót. Hírlevélre feliratkozott látogatóink Klubkártyát kapnak, amellyel kedvezményesen vásárolhatnak kerületi, budapesti és országos partnereinknél.

Keressetek minket a facebookon is: Kőbányai Anyukák

Kellemes böngészést kívánok!